VEGAN JUNK FOOD BAR STARINGPLEIN

Recentebeoordeling


4 sterren uit 854 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Vegan Junk Food Bar Staringplein. Meer weten? Ontdek meer

24 okt 2022 om 10:59 my go to option for great vegan burgers
6 okt 2022 om 17:39 Eten was lauw, te vet en te chemisch van smaak. Vroeger was deze zaak een van de voorlopers op het gebied van vegan burgers, tegenwoordig zijn ze ingehaald door andere partijen die smaakvollere gerechten serveren. Dit was mijn laatste bestelling hier
30 sep 2022 om 21:33 Ons eten kwam niet. Toen we na 60 min. belde werd ons verteld dat ze de bestelling wel binnen hadden gekregen en dat we nog even moesten wachten. Na 90 minuten was het er, maar alles was helemaal afgekoeld.
21 sep 2022 om 7:35 20.15 aangegeven om het te laten bezorgen, was er pas 21:00, in totaal bijna 2 uur gewacht op eten wat uiteindelijk koud was toen het aankwam
6 sep 2022 om 8:06 Super lekker en prima bezorging
3 sep 2022 om 20:12 Food was on time, still warm, and delicious!
26 aug 2022 om 20:56 Dit is het enige bezorgeten dat wij ooit bestellen- en deze keer was het zelfs nog verukkelijker dan anders. Kapsalon is the best!
26 aug 2022 om 20:55 Super snelle bezorging! Heerlijk Vegan eten. Met zorg bereid! Top!
21 aug 2022 om 20:30 Prima comfort food voor de zondagavond. Een beetje aan de pittige kant, maar wel lekker.
14 aug 2022 om 19:54 Het eten was heerlijk, maar ik bestelde ook coca cola zero die ik helaas niet kreeg :(
22 jul 2022 om 17:20 HET WAS HEERLIJK!! Ik ben niet vegan maar daaamn! Bedankt voor het heerlijke Eten
15 jul 2022 om 22:52 Ik kreeg ander eten dan besteld en het duurde echt ontzettend lang Dit kwam overigens niet door de bezorger