VEGAN JUNK FOOD BAR STARINGPLEIN

VEGAN JUNK FOOD BAR STARINGPLEIN lekker en snel !

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 738 beoordelingen
20 jun 2021 om 9:50 Kapsalon altijd verrukkelijk!
12 jun 2021 om 22:21 Het is altijd goed, alleen nu was het niet warm! Heel jammer
9 jun 2021 om 22:42 Ik goede orde ontvangen…..heerlijke burgers
7 jun 2021 om 3:52 Everything arrived correct in order and was delicious! Yum!
5 jun 2021 om 22:39 Legendary
4 jun 2021 om 22:32 Eten besteld met als bezorgmoment 20.15. Werd om 21.15 bezorgd. Eten was koud, bitterballen zoutloos, burgers vol oude voorgesneden garnituren. Bovendien ongevraagd bestek, servet, placemat etc meegeleverd. Jammer, practice what you preach.
4 jun 2021 om 21:38 Dat is grappig! U vraagt me om een beoordeling en ik heb 2 uur geleden besteld, maar nog niets ontvangen... Restaurant zelf werkt niet mee Want een slechte service Ik doe dit nooooooooit meer Een frietje en een kapsalon:) Bedroevend
30 mei 2021 om 1:50 Food was definitely delicious, although the fries were quite salty this time. Delivery took just over an hour, which is fine for a Saturday :)
29 mei 2021 om 21:49 The food took very long and it was cold.
29 mei 2021 om 21:00 I don't think it was the delivery person's fault but it took double the amount of the time that was stated because he had to wait at the restaurant. The food was good but the chicken was not crunchy anymore.
29 mei 2021 om 20:42 Eten is heeeerlijk. Bestelling duurde meer dan twee uur wachten. √Čn was niet compleet
27 mei 2021 om 19:56 Ik weet niet meer hoe lang het duurde voordat het bezorgd werd, maar dat ging goed in ieder geval. Ik had geen haast ;) echter was de Daddy Mcchicken niet echt meer crunchy. Veel te veel saus waardoor het zompig was geworden. En de truffelsaus smaakte zur